Kooktijd:30 Min
Bereidingstijd:15 Min
Totale bereidingstijd:45 Min
Categorie:Tussendoortje
Voorbereiding
Doe de ahornsiroop (of agavesiroop of honing) en de pindakaas in een kommetje, zet 30 seconden in de magnetron of in een bak met heet water zodat het iets vloeibaarder wordt.

Verkruimel de rijstwafels goed fijn in een kom en doe hier de havermout en de noten bij.

Schep de pindakaas erdoor.

Smelt vervolgens de chocolade in de magnetron of in een pannetje en schep de chocolade door het rijstwafel-pindakaas mengsel.

Bekleed een rechthoekig plastic bakje met bakpapier en schep het mengsel hierin. Druk aan tot een dikke plak (zie foto)

Laat tenminste 20-30 minuten in de koelkast opstijven.

Haal de plak uit de koeling en snijd in vierkante blokken of repen.

En dan…..lekker smullen!

Ingredienten
- 3 rijstwafels
- 30 gram havermout
- 40 gram gemengde noten, grof gehakt
- 3 eetlepels pindakaas
- 2 eetlepels ahornsiroop, agavesiroop of honing
- 50 gram pure chocola, minimaal 70% cacao (de extra pure bioreep met 72% cacao van de AH is hier prima voor geschikt).
OZoGezonde Lionreep

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *