Een heerlijk zomers gerecht en net even wat anders met die asperges.

Bereidingstijd:30 Min
Totale bereidingstijd:30 Min
Categorie:hoofdgerecht
Voorbereiding
Schil de asperges met behulp van een dunschiller vanaf net onder het kopje naar beneden en snijd 1 cm van de onderkant af.

Snijd de asperges in dunne plakjes van ca. 0,5 cm dik.

Verhit de olijfolie in een wok of ruime koekenpan en bak hierin de krielaardappels en de asperges gaar.

Blus het geheel af met de balsamico.

Voeg de kipreepjes toe aan het asperge-aardappelmengsel.

Breng op smaak met zout en peper en neem de pan van het vuur.

Meng de rucola en de hazelnoten door de aspergeschotel en serveer direct.

Ingredienten
• 500 g witte asperges
• 3 el olijfolie
• 450 g krielaardappels (voorgekookt)
• 50 ml balsamico
• 200 g gerookte kipreepjes
• zout en peper
• 100 g rucola
• 3 el hazelnoten (gehakt) of walnoten
Roergebakken asperges met kip

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *