Wat kun je verwachten bij OZoGezond?

We beginnen met een oriënterend (online) gesprek. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend en geeft jou de gelegenheid om te kijken of ik de juiste persoon ben met wie je de uitdaging aan wilt gaan. Wanneer je besluit om met mij in zee te gaan, dan stuur ik je twee formulieren toe waarin ik je vragen stel over jouw (eventuele) klachten en jouw voedings- en beweegpatroon. Naar aanleiding van de antwoorden stel ik een advies voor je op. We plannen daarna een afspraak in om dit advies samen door te nemen zodat ik e.e.a. kan verduidelijken en vragen kan beantwoorden. Tijdens dit gesprek van een uur zal ik je ook wegen en meten zodat we een beginpunt hebben. Daarna kun je van start met mijn advies. Het tarief voor bovenstaand consult is € 75,00 inclusief advies.

Mocht je nog behoefte hebben aan verdere begeleiding, dan kan dat natuurlijk. Na een week of twee kunnen we weer een afspraak maken zodat we kunnen kijken wat goed gaat en waar je nog wat advies en tips nodig hebt. Dit consult duurt ongeveer een half uur en kost € 17,50 per consult. Zo kun je zelf bepalen hoe lang jij mijn begeleiding nodig hebt. Natuurlijk adviseer ik je hierin. Bij de één gaat het nu eenmaal sneller dan bij de ander. Het gaat erom dat je op een bepaald moment zelf door kan, zonder mijn hulp.

Heb je nog je vragen? Stuur me dan een email via info@ozogezond.nl of bel me op 06-27898707 zodat ik jouw vragen kan beantwoorden.