Wie ben ik?

Mijn naam is Jacqueline van den Barselaar. Ik ben 52 jaar en woon in Den Haag vlak bij Kijkduin samen met mijn man en onze teckel Fem. Omdat ik zo dicht bij Kijkduin woon, geniet ik elke dag van een rondje met Fem over het strand. Heerlijk om de dag op die manier te beginnen!

Reizen is één van mijn hobby’s. Andere mensen en culturen leren kennen vind ik fantastisch en enorm interessant. Mijn favoriete trip is wel mijn 4 weken in China waar ik vrijwilligerswerk heb gedaan. En niet te vergeten mijn reis naar Nepal waar ik voor Simavi (een goede doelen organisatie) geld heb ingezameld en een hike in het Annapurna gebergte heb gedaan. Maar ook lekker uitgebreid eten of een wijntje doen met vrienden behoort tot mijn favorieten.

Ik heb OZoGezond opgericht in 2014 toen ik net mijn diploma voor Gewichtsconsulent had behaald. Daarna heb ik de opleiding tot Orthomoleculair voedingsadviseur afgerond bij CIVAS en heb ik bij Ralph Moorman de opleiding tot Hormoontrainer gevolgd. Tevens heb ik een aantal specialisaties gevolgd, o.a. over detoxen, behandelprotocollen bij burn-out, relatie voeding en ziekten, gewichtsconsulent voor kinderen, trainer seniorensport.

Zuinig zijn op je lichaam en er zo goed mogelijk voor zorgen is voor mij heel belangrijk. Je hebt tenslotte maar één lijf en daar moet je het mee doen. Gezonde voeding, bewegen maar ook ontspannen en genieten van het leven, dat hoort daar allemaal bij. Mijn motto: wees blij met de dingen die je hebt en probeer het beste uit het leven te halen!